Files for the past, present & future

City/Technology/Music/Auto/People/Arts

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Στον Εισαγγελέα ο Κωστόπουλος

Στον Εισαγγελέα για χρέη ο πρώην εκδότης και νυν τηλεπαρουσιαστής Πέτρος Κωστόπουλος. 
Μπόρα είναι θα περάσει. Άλλωστε το χρέος του προς τη κοινωνία το έκανε και με το παραπάνω. Του αφιερώνω ένα από τα εξώφυλλα της σαβούρας που εξέδιδε, για να γλυκαθεί.
Μη μένετε στην εικόνα.. διαβάστε τα κύρια θέματα του τεύχους. Ανάλογα θέματα φιλοξενούσε κάθε τεύχος. Η κοινωνική προσφορά του Πέτρου Κωστόπουλου, νομίζω πρέπει να αναγνωρισθεί. 


Billy.



2 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω ρε μπιλ αν φταίει ο Κωστόπουλος για την κατάντια του Έλληνα. Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από 1000άδες σκουπίδια.

    Το θέμα είναι να έχουμε την παιδεία να φιλτράρουμε ότι μας σερβίρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε διαφωνώ, αλλά υπάρχουν πάντα αυτοί που διαμορφώνουν τις τάσεις σε μια κοινωνία. Και συνήθως πολλοί είναι επιρρεπείς στο "λαμπερό" lifestyle, του οποίου ο Κωστόπουλος ήταν ένας από τους πρωτεργάτες στη χώρα μας. Θα μου πεις, εσύ δεν έχεις διαβάσει ποτέ τα περιοδικά του? Ναι, τα έχω "διαβάσει" κατά καιρούς. Άλλοι τα διάβαζαν φανατικά και ενδεχομένως έπεφταν στη "παγίδα" του τρόπου ζωής που πέρναγαν τα ΚΛΙΚ/ΝΙΤΡΟ κλπ τη δεκαετία του '90 & του '00. Brainwash το λένε οι αγγλοσάξωνες. Και ένας "στερημένος" λαός, όπως ήταν οι Έλληνες εκείνη την εποχή, δε θέλει και πολύ. Αρκεί να βρεθεί κάποιος να του δείξει το δρόμο... και ο Κωστόπουλος μας τον έδειξε. Μόνο που ήταν ο λάθος δρόμος. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή