Files for the past, present & future

City/Technology/Music/Auto/People/Arts

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Kατάπτυστος δήμαρχος

Μετά το τραγικό συμβάν στο λούνα παρκ του Ελληνικού, ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης ανακοίνωσε τα εξής
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Χρήστο Κορτζίδη, ο δήμος δεν έδωσε άδεια λειτουργίας στο λούνα παρκ επειδή υπάρχει «πολυδαίδαλο θεσμικό πλαίσιο» λειτουργίας τέτοιων επιχειρήσεων, ο δήμος δεν είχε ανάλογη εμπειρία, η επιχείρηση δεν κατέθεσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τελικώς ο δήμος θεώρησε ότι η λειτουργία του παιδότοπου θα ήταν προσωρινή και άρα δεν ήταν απαραίτητη η σχετική άδεια.
Παράλληλα, ο κ. Κορτζίδης έστρεψε τα πυρά του σε όσους «επιχείρησαν να αξιοποιήσουν ένα τραγικό γεγονός» για να τον «βγάλουν από την μέση».

Εκτός από ανεύθυνος, ο κ. Κορτζίδης είναι και προκλητικός. 
Δεν έδωσε άδεια επειδή θεώρησε ότι η λειτουργία του θα ήταν προσωρινή. Λες και δεν συντρέχουν λόγοι ασφαλείας σε αυτή τη περίπτωση! Παρόλα αυτά έδωσε το ΟΚ, παρότι και η ίδια η επιχείρηση δεν κατέθεσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Δικαιολογίες περί  "πολυδαίδαλου θεσμικού πλαισίου" είναι τουλάχιστον αστείες και περί έλλειψης εμπειρίας τουλάχιστον ανησυχητικές. 
Το χειρότερο είναι ότι-προφανώς- κανείς αρμόδιος δεν έκανε έλεγχο στις εγκαταστάσεις. Το γεγονός ύπαρξης πισίνας για παιδιά σε αφύλακτο χώρο, δίπλα σε δρόμο κυκλοφορίας οχημάτων υποδηλώνει από μόνο του εγκληματική αμέλεια. 
Αντί λοιπόν να έχει την ευθιξία ο κ. Κορτζίδης να παραιτηθεί, μιλάει για κάποιους που θέλουν να τον βγάλουν από τη μέση! Και επιπλέον έχει το θράσος να εξακολουθεί να είναι υποψήφιος δήμαρχος για τις εκλογές του Μαΐου. 
Η απειρία σας και η ανευθυνότητά σας είναι βαμμένα με αίμα κ . Κορτζίδη. Και οι εξηγήσεις σας δεν πείθουν κανέναν. Αν δεν παραιτηθείτε ούτε τώρα, είστε απλά ένα πολιτικό κάθαρμα. 



Billy.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου