Files for the past, present & future

City/Technology/Music/Auto/People/Arts

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Σημείωση

Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο της αναδημοσίευσης θεμάτων του billy files από άλλες ιστοσελίδες, χωρίς να αναφέρεται η πηγή. Πρόσφατα ανακάλυψα ότι αυτό ισχύει (και) για το aces.gr  και μάλιστα εις διπλούν (εδώ & εδώ). Μάλιστα φαίνεται πως η συγκεκριμένη ιστοσελίδα το έχει ως πάγια τακτική να μην αναφέρει τις πηγές των θεμάτων που αναδημοσιεύει.
Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει για όποιον θέλει να αναδημοσιεύσει οτιδήποτε από το παρόν ιστολόγιο, αρκεί να αναφέρει τη πηγή.
Σε ότι αφορά το aces.gr, παρά τo ότι σχολίασα το γεγονός, ουδεμία απάντηση έχω λάβει, ούτε έχει δημοσιευτεί το σχόλιο εδώ και μια εβδομάδα.
Να διευκρινίσω ότι τα συγκεκριμένα θέματα (όπως και πολλά άλλα) είναι αποτέλεσμα προσωπικής έρευνας όσον αφορά στην εύρεση του φωτογραφικού υλικού με τις λεζάντες που το συνοδεύουν να είναι δικές μου και όχι προϊόν αντιγραφής.
Φυσικά, για να είμαι δίκαιος, πρέπει να αναφέρω πως οι περισσότεροι που αναδημοσιεύουν θέματα του παρόντος, αναφέρουν τη πηγή προέλευσης. Υπάρχουν, δυστυχώς, και οι εξαιρέσεις.


Billy.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου