1926: O Νίκος Παναγόπουλος δημιούργησε μία μικρή βιομηχανία αναψυκτικών στο Μαρούσι, την οποία και ονόμασε HBH για να θυμίζει τη θεά που δρόσιζε με νέκταρ τους Ολύμπιους θεούς. Οι Αθηναίοι ξεκινούν να απολαμβάνουν σόδα και γκαζόζα ΗΒΗ.
1950-1960: Ξεκινάει η παραγωγή της πορτοκαλάδας ΗΒΗ - με και χωρίς ανθρακικό - ενώ λίγα χρόνια αργότερα κυκλοφορεί για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά και η λεμονίτα.
1960–1970: H ΗΒΗ εξαγοράζει την πηγή «Καραντάνη» και ξεκινά η κυκλοφορία του εμφιαλωμένου νερού ΗΒΗ Λουτράκι.
1990: Η οικογένεια της ΗΒΗ μεγαλώνει καθώς λανσάρονται οι χυμοί ΗΒΗ.
1950-1960: Ξεκινάει η παραγωγή της πορτοκαλάδας ΗΒΗ - με και χωρίς ανθρακικό - ενώ λίγα χρόνια αργότερα κυκλοφορεί για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά και η λεμονίτα.
1960–1970: H ΗΒΗ εξαγοράζει την πηγή «Καραντάνη» και ξεκινά η κυκλοφορία του εμφιαλωμένου νερού ΗΒΗ Λουτράκι.
1990: Η οικογένεια της ΗΒΗ μεγαλώνει καθώς λανσάρονται οι χυμοί ΗΒΗ.
Φορτηγό της ΗΒΗ στο κέντρο της Αθήνας (Αρχείο Billy Files)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου