Files for the past, present & future

City/Technology/Music/Auto/People/Arts

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Φωτογραφίες της Σήμανσης από διάσημους ανθρώπους.

Ο Frank Sinatra είχε συλληφθεί  το 1938 στη Κομητεία Bergen του New Jersey με τη κατηγορία πως ήταν μαζί με μια παντρεμένη γυναίκα (ναι, μπορούσε να γίνει αυτό εκείνη την εποχή). Η κατηγορία αργότερα μετατράπηκε σε "μοιχεία" και τελικά ο Sinatra απαλλάχθηκε. 

Ο David Bowie συνελήφθη στη Νέα Υόρκη τον Μάρτιο του 1976 με τη κατηγορία της κατοχής μαριχουάνας. Ο Λευκός Δούκας, 29 ετών εκείνη την εποχή, είχε πιαστεί μαζί με τον Iggy Pop και δυο άλλους στο ξενοδοχείο Rochester, μετά από μια συναυλία. Ο Bowie έμεινε στο κρατητήριο για λίγες ώρες, ώσπου αφέθηκε. Η παραπάνω φωτογραφίες τραβήχτηκαν τρεις μέρες μετά τη σύλληψή του, όταν ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στο δικαστήριο για την απαγγελία της κατηγορίας. 

Η Jane Fonda συνελήφθη το Νοέμβριο του 1970 στο Cleveland μετά από ισχυρισμό ότι κλώτσησε έναν αστυνομικό. Η ηθοποιός, 32 ετών τότε, τσακώθηκε μαζί του όταν αυτός τη σταμάτησε στο αεροδρόμιο, έχοντας στη κατοχή της μεγάλη ποσότητα χαπιών. Η κατηγορία για επίθεση σε αστυνομικό αργότερα αποσύρθηκε. Απαλλάχθηκε επίσης από τις κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών.

Ο Larry King συνελήφθη τον Δεκέμβριο του 1971 στο Miami και κατηγορήθηκε για κλοπή. Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής, 38 ετών τότε, δεν μπόρεσε να επιστρέψει χρήματα που χρωστούσε σε κάποιον οικονομικό σύμβουλο. Ο δικαστής απέσυρε τη κατηγορία της κλοπής διότι το σχετικό περιοριστικό νομοθέτημα δεν είχε πλέον ισχύ. 

Ο Οzzy Osbourne είχε συλληφθεί στο Memphis τον Μάιο του 1984 και κατηγορήθηκε για δημόσια χρήση αλκοόλ και μέθη. Σύμφωνα με την αστυνομία ο Ozzy ήταν "τρομερά μεθυσμένος" όταν τον τσάκωσαν σε πολυσύχναστο δρόμο. 

Το αφεντικό της Microsoft, Bill Gates, φωτογραφίζεται από την αστυνομία του Albuquerque, στο Νέο Μέξικο, για τροχαία παράβαση, το 1977.

Ο James Brown πόζαρε για το τμήμα της Νότιας Καρολίνα, τον Δεκέμβριο του 1988, όταν το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για βιαιοπραγία, κατοχή όπλων και άρνηση σε έλεγχο της αστυνομίας. Ο "Νονός της Soul", 55 ετών τότε, καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι ετών, όμως αφέθηκε με αναστολή μετά από δυο χρόνια πίσω απ'τα σίδερα. 



Πηγή: thesmokinggun.com
.








   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου